Klimmen Op Eigen Kracht

Doen wat je altijd al wilde doen? Zet dan je talenten in om je dromen waar te maken met ondersteuning van de talentmakelaars van KOEK. Dit is je kans!

Ben jij bijvoorbeeld de nog niet ontdekte schrijver, fotograaf of taartenbakker. Wil jij eindelijk je droom bedrijf, baan of studie starten en heb je daar ondersteuning bij nodig. Of heb je de wens om iets te veranderen in je privéleven. Afvallen, de liefde van je leven vinden, het opruimen van je tuin of andere dingen om weer in actie te komen?
Liesbeth, de Talentmakelaar van KOEK is op zoek naar talenten die het heft in eigen hand willen nemen om hun leven positief op de kop te zetten.

Contact

Talentmakelaar: Liesbeth Ros 06 - 37 41 70 62 l.ros@mosweb.nl

strong>
De Gastendag is een voorziening voor alle inwoners van Smallingerland die thuis wonen, verminderd zelfstandig zijn en niet in staat zijn op eigen initiatief deel te nemen binnen het aanbod van welzijn.  De Gastendag biedt dagstructuur en de mogelijkheid om deel te nemen aan een gevarieerd programma.

De gasten treffen bij de Gastendag een gezellige, huiselijke, veilige plek. De gezelligheid, praten over vroeger en nu, samen eten en de activiteiten vinden onze gasten prettig. Er vinden verschillende educatieve en creatieve activiteiten plaats. De leeftijd van de gasten varieert van 49 tot 90 jaar.
De Gastendag wordt begeleid door een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Een indicatie is niet nodig.

De gasten komen bij de Gastendag  o.a. via het gebiedsteam, de huisarts, een vrijwilliger, de GGZ, de thuiszorg, de gemeente of de ouderenadviseur.

Wilt u meer weten over de Gastendag?
Neemt u dan contact op met:
Petra de Vries
06 - 37 38 25 00
p.devries@mosweb.nl
   

Marga La