Workshop 'Grenzen stellen

M.O.S. organiseert op woensdag 20 november 2019 een workshop over grenzen stellen. Deze workshop is specifiek voor vrijwilligers en studenten in Smallingerland die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Het omgaan met je eigen grenzen en die van een ander is een bezigheid waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt. Grenzen kunnen heel klein en onopvallend worden overschreden en ook heel duidelijk en grof. Bovendien kun je zelf degene zijn die de grenzen van een ander (of jezelf!) over gaat maar ook andersom.

Wanneer je actief bent als vrijwilliger, wordt binnen dat werk een beroep wordt gedaan op je vermogen om met grenzen van jezelf en een ander om te gaan. Hierin is voor iedereen iets te leren, ongeacht je achtergrond of ervaring! In de workshop ‘Grenzen Stellen’ leer je je eigen grenzen herkennen, erkennen en leer je hiermee rekening te houden en om te gaan.

De workshop wordt op twee momenten gegeven op woensdag 20 november in Wijkcentrum De Kouwe. Deelnemers kunnen kiezen of ze in de ochtend (van 9:00 tot 12:30 uur) of in de middag van (van 13:30 tot 17:00 uur) willen deelnemen.
Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 personen per workshop. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Vrijwilligers en studenten kunnen zich opgeven via: https://forms.gle/UfKusVvMzQVJQFtc6

Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops die voor vrijwilligers worden georganiseerd? Stuur dan een mail naar J.Kooi@mosweb.nl en geef aan dat je graag op de mailinglist voor de workshops wil.