Workshop storytelling

Verhalen zijn manieren om contact te maken, mensen te raken, te verleiden, zingeving of helderheid te bieden, fans te krijgen, herinneringen te bewaren, impact te creëren of de saamhorigheid te vergroten. Verhalen raken ons, maken concreet, zijn gemakkelijk te delen en geven betekenis. Zonder dat we het echt in de gaten hebben, maken we chocola van losse dingen, zodat ze betekenis hebben. Die chocola, dat is een verhaal.

In deze workshop krijgen deelnemers informatie over storytelling; wat is het, waarom werkt het en waar moet je aan denken bij het maken van je verhaal? Verder doe je ervaring op met het daadwerkelijk schrijven van een verhaal, het ophalen van feedback bij andere deelnemers en het vertellen van een verhaal.
De workshop wordt op twee momenten gegeven op maandag 21 oktober. Deelnemers kunnen kiezen of ze in de middag ( van 14:00 tot 17:00 uur) of de avond (19:00 – 22:00)willen deelnemen. Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 personen per workshop.
Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Vrijwilligers en studenten kunnen zich opgeven via: https://forms.gle/4cDDfFr9xikzxVAd7
Zodra de opgave verwerkt is, ontvangt de deelnemer een bevestiging via de mail met daarin de locatie van de workshop.
Wil je graag op de hoogte blijven van de workshops die voor vrijwilligers worden georganiseerd? Stuur dan een mail naar J.Kooi@mosweb.nl en geef aan dat je graag op de mailinglist voor de workshops wil.