Trefpunt @Holdert


Trefpunt @Holdert
Trefpunt @Holdert staat voor het mogelijk maken van ontmoeting en verbinding tussen inwoners van en organisaties in Smallingerland. @Holdert is gelegen in het centrum van Drachten. U kunt hier terecht voor het gebruik van (kantoor) ruimte en diverse activiteiten, zoals bridge, computercursus, gymnastiek, sjoelen, stijldansen, taalcursus, tekenen/schilderen, Praathuis, yoga, zingen, gezellig mee eten tijdens een open tafel op de eerste en derde donderdag van de maand, etc.

Van maandag tot en met vrijdag biedt @Holdert u de mogelijkheid tot het gebruik van een ruimte voor uw activiteiten en tot (nieuwe) ontmoetingen onder het genot van een vers kopje koffie van 8:30 tot 17.00 uur.
Tevens biedt @Holdert een gezellig restaurant waar op deze dagen tussen 12.00 en 13.15 uur een warme maaltijd wordt geserveerd. U bent van harte welkom voor een kop soep of een complete maaltijd. Een complete maaltijd van 2-gangen voor € 6,80
en een 3-gangen maaltijd voor € 7,60.

Gastendag SamSam is ook gehuisvest in @Holdert.
Meer informatie over SamSam leest u hier.

Uiteraard zijn er in @Holdert ook op avonden en in de weekenden mogelijkheden tot activiteiten en ontmoeting. Hiertoe, en voor meer informatie over de activiteiten, kunt u contact opnemen met het team van @Holdert ter plaatse, via de telefoon en/of via een email.

Contact
Trefpunt @Holdert
Van Knobelsdorffplein 121
9203 DH Drachten
0512 - 51 56 71
receptieholdert@mosweb.nl