Welkom - Taalcoach

Taalcoach is een project dat nieuwe Nederlanders Nederlands leert en de kans biedt om andere mensen te ontmoeten, de taal te leren en sneller te integreren.

Vrijwilligers worden voor een jaar gekoppeld met een deelnemer en hebben wekelijks contact. Afhankelijk van de vraag van de deelnemer werken ze samen aan de Nederlandse taal door bijvoorbeeld ondersteuning te bieden voor het huiswerk van de inburgeringscursus, samen te praten, lezen, schrijven of er op uit te gaan.

Wil je taalcoach vrijwilliger worden of ben je opzoek naar een taalcoach?
Maak dan een afspraak bij Centrum Talent.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Vrijwilligerscentrale M.O.S.
0512 - 51 18 59
taalcoach@mosweb.nl

Welkom - Duaal Traject

Het Duaal Traject is voor vrouwen die op zoek zijn naar hun plek in de samenleving. M.O.S. en het DigitaalHuis bieden het Duaal Traject aan voor vrouwen vanaf 18 jaar die de inburgering hebben behaald en de Nederlandse taal redelijk beheersen.

Het Duaal Traject bestaat uit lessen waarin je veel over jezelf leert, gaat ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn, hoe je actief kunt worden en jezelf kan presenteren om je droom te bereiken. Op dinsdagochtend krijg je les in taal in het DigiTaalhuis en op woensdagochtend krijg je les van M.O.S. en verschillende gastdocenten om jouw doel te bereiken.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Vrijwilligerscentrale M.O.S.
0512 - 51 18 59
a.vanderveen@mosweb.nl